lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kyllä ruualla saa leikkiä!





Koska muissakin blogeissa, niin minäkin, meinaan innostuin leikkiruuista! Virkattu prinsessaleivos on jo vanha tekele amigurumi-kirjasta, niitä on enemmänkin, mutten tähän hätään löytänyt. Olen Pinterestistä jo pitkään haaveillut huoparuokien perään (hakukenttään felt food, niin tulee paljon ihania kuvia!). Pitkien pyhien kunniaksi ajattelin aloittaa taiteilun, surukseni paikallinen Eurokangas ei tarjonnut kun kolmea eri väriä huopaa (no oli siellä oranssi ja sininen lisäksi). Meinasi jo epätoivo iskeä, mutta päätin ottaa haasteen vastaan.

Leivät,  ja juustot ovat omaa mielikuvistusta, "Berliininmunkit" ovat jostain vanhasta askartelukirjasta jonka kopion löysin töistä. Hodarisämpylät ovat avattuja Berliininmunkkeja ja nakki suora suikale ommeltu pötköksi. Myös sinapit ovat muutamalla pistolla kiinni nakeissa.
Eli ainakin näin monta eri variaatiota saa ruskealla, keltaisella ja luonnonvaalealla aikaiseksi. Vinkatkaa jos tulee lisää ideoita mieleen näistä väreistä ;)

Kaikki nämä ovat käsin ommeltu ja myös jälki on sellaista, mutta jotenkin näihin huopatöihin sopii työ käsinompelu paremmin kun konetyö. Täytteenä on vanhan tyynyn vanua.
Tänään hain äidiltäni vähän täydennystä, jos vaikka saataisiin vähän vihreää leivän päälle!



3 kommenttia: