torstai 27. maaliskuuta 2014

Taskuhuivi - BH 27/31


Pimeää hommaa tämä postauksien teko ;) Likaiset peilitkin kaiken päälle. Mutta asiaan.

Teen työtä, jossa taskut ovat kätevämpääkin kätevämmät niin tavaroiden säilyttämiseen kun käsien lämmittämiseen. Olen monesti huomannut, että työpäivän jälkeen taskut ovat niin täynnä tavaraa, etenkin viikon lopulla, että autoon istuminen on hankalaa ja takki painaa extrakiloja.

Ja koska hetki sitten oli vielä kylmä, kaivoin lankakorista paksua villalankaa ja aina oikein menetelmällä kaikki kolme kerää loppuun. Ja koska huivi jäi ihan liian lyhyeksi, kävin hakemassa saman vahvuista, mutta yksivärisenä loppuhuiviin. Taisi mennä juuri ompeluineen kerä per huivin puolikas ja nämä siis kiinteitä silmukoita virkkaamalla. Jos olisin jatkanut neulomista, olisi riittänyt vähempikin lanka, mutta halusin eri tekstuurin kun vaihtu lankakin radikaalisti. Yläreunassa on taskuun napinlävetkin tehty, mutta en ole löytänyt sopivia nappeja huiviin.

Taskut ovat ehkä hieman liian pitkät käsien lämmittämiseen kun on auki, mutta kiinni ollessaan oikein passelit. Olisin ehkä toivonut, että huivi olisi mennyt kertaalleen kaulanympäri, mutta langat eivät olleet samaa mieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti